Båtlagsnytt maj 2024

Har du inte fått Båtlagsnytt via mejl så var vänlig kolla dina uppgifter i BAS!        

Det är snart tomt på båtar både på hamnplan och Sjöbacka. På hamnplan behövs parkeringarna. 15 maj är sista dagen för sjösättning.

Vårarbetet klart
Med bra uppslutning och trevlig samarbetsanda har vi klarat av alla uppgifter i hamnen inför sommaren. Tack till alla platsägare brygga B som ställde upp!
Schemat för höstens arbetsdagar 1/10 och 26/10 är fastställt, information finns i BAS.

Snabbaste vägen till svar
När du har problem, frågor eller förslag är det mest effektiva att direkt adressera områdesansvariga. På hemsidan finns under Kontakt alla mejladresser och du är välkommen att kontakta den i styrelsen som håller i respektive område.

Nattvaktning i hamnen
Säsongens vaktschema har startat. Varje natt fram till till 30 september hjälps bryggplatsägare och -hyrare åt att bevaka hamnen 21:00 – 06:00 i team om två personer.Vaktpassen finns i BAS under schema/hamnvakt. Byte av tid ordnar medlemmar själva. Anvisningar, vaktlista, rapport och annan info i vaktpärm i klubbstugans vakttorn.

Ljusning efter inkörningsstrul
Den nya styrelsen har legat i med att ta över, lära och förstå allt kring föreningens administration. I denna process har en del frågor strulat. Styrelsen tackar för ditt och andra medlemmars tålamod med det. Vi jobbar på efter bästa förmåga!

Uppdatering tagg
Behöver du uppdatera så kom ihåg att hålla nyckelbrickan länge på läsaren vid bommen. 

Midsommar
Redan nu kan vi berätta att Båtlaget fixar traditionsenligt midsommarfirande med dans runt stången kl 15:00 midsommarafton. Varmt välkomna!

Vi önskar alla skön start på båtsäsongen!

Vänliga hälsningar från Båtlagets styrelse:
Joakim, Bo, Jonas, Jonny, Cecilia, Peter, Per-Axel, Daniel, Ingemar och Tobias